Robottolmuimejate tootja

Lilin International Group Limited koos lisavabrikutega Shenzheni ja Xiameni linnades on laiaulatuslik professionaalne tootja, kes omab iseseisvat robottolmuimejate arenduse ja tootmisega tegelevat uuringu- ja arenduskeskust. Tänu meie võimekale tehnilisele... rohkem

umbes

Lilin International Group Limited koos lisavabrikutega Shenzheni ja Xiameni linnades on laiaulatuslik professionaalne tootja, kes omab iseseisvat robottolmuimejate arenduse ja tootmisega tegelevat uuringu- ja arenduskeskust.

 

Tänu meie võimekale tehnilisele töörühmale ja innovaatilistele tootmis- ja kvaliteedikontrollirajatistele oleme me saavutanud DNV poolt väljastatava ISO9001 kvaliteedijuhtimissüsteemi serifikaadi ning taotleme hetkel ISO14000 keskkonnaserifikaati. Samal ajal on meie aastased müügitulemused jõudnud 50,000,000 USA dollarini.

 

Lisaks sellele pakume me “Ühe paketi lahendust”, mis on parandanud meie teenusepakkumise kvaliteeti mitmetele allhankeklientidele.

 

 

Nüüdsest otsime veelgi rohkem rahvusvahelisi koostööpartnereid, kuna omame ainuõigust impordiks ja ekspordiks ning laiendame rahvusvahelist äri. Kui te olete huvitatud ükskõik millisest meie tootest või teenusest, siis palun kontakteeruge meiega lisainfo saamiseks. Peame oma tegevuses alati kinni aususe, professionaalse koostöö, kvaliteedi, konkurentsivõimelise hinna ja ühe-paketi lahenduse teenuse printsiipidest.